Steffen Morrison - Jazz en de Walvis

Steffen Morrison

Voor een goede dot soul: ga naar Steffen Morrison. Hij eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding maar geeft tegelijkertijd zijn eigen draai aan het kleurrijke soulgenre. Steffen staat al jaren op de bühne, maar werd in 2014 bekend bij het grote publiek toen hij meedeed aan The Voice of Holland. Dit jaar komt zijn derde album uit. Op Jazz en de Walvis wordt Steffen op piano begeleid door Elisha Amonoo- Neizer.

Speciaal voor Jazz en de Walvis heeft De Nieuwe KHL een lunch en een diner samengesteld voorafgaand aan het concert van 14 uur, om 12.30. En direct na afloop van het concert van 17 uur, om 17.30. Mail naar info@jazzendewalvis.nl als je daar interesse in hebt. Champagnelunch en tweegangendiner kosten 27,50€ per persoon.

Volgens de coronarichtlijnen moet iedereen worden geplaceerd. Je mag, ook als niet huishouden, met twee personen bij elkaar zitten. Als je meerdere kaarten bestelt, gaat De Nieuwe KHL ervan uit jullie een huishouden vormen en dus bij elkaar mogen zitten.

Kosten optreden 9,50€.

 
Top