Roger Happel’s Close Harmo’drie’ - Jazz & de Walvis
 

Levantplein 15   |  14:00   |  15:00   |  16:00   |  17:00

Roger Happel’s Close Harmo’drie'

Als kleuter was Roger Happel niet weg te slaan bij de piano die bij hem op school stond. Daarom kochten zijn ouders er een voor hem, om thuis verder te spelen. Hij leerde zichzelf pianospelen en ontwikkelde een mooie zangstem. Daarnaast werkte zijn vader in de platenindustrie, en hoorde hij zo van jongs af aan al de nieuwste muziek. Zijn liefde voor muziek werd steeds groter, hij kon er niet omheen. Dit leidde ertoe dat hij zich helemaal in de muziek wilde storten en daarom verliet hij zijn middelbare school voortijdig.
In de jaren erna werkte hij met Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Berget Lewis en had hij verschillende eigen projecten.
Tijdens Jazz en de Walvis brengt Roger met zijn trio bestaande uit Patrick Drabe en Jan Kanis een close harmony optreden met soul en jazz classics.

Ticket: 9,50€

Bij alle concerten korting met stadspas.

Waar?

 

Levantplein 15

Dit huis is onderdeel van het voormalige kantinegebouw voor de havenarbeiders van de KNSM. Nadat de KNSM was vertrokken in 1979, werd het pand in de jaren 80 gekraakt door kunstenaars. Zij konden het uiteindelijk voor het symbolische bedrag van één gulden kopen van de gemeente en hebben het grotendeels in de oude stijl gerenoveerd.

Sponsors & Partners