Michiel Braam - Jazz & de Walvis
 

Borneokade 315   |  14:00   |  15:00   |  16:00   |  17:00

Michiel Braam

Jazz en de Walvis is blij dat klavierleeuw Michiel Braam dit jaar het festival aandoet; met hem erbij wordt het sowieso een avontuur!
Braam zit nooit stil en heeft altijd verschillende eigen projecten lopen, zo vindt hij zichzelf steeds opnieuw uit. Hij staat bekend om zijn humoristische en avontuurlijke insteek in de muziek, waardoor je als luisteraar op het puntje van je stoel zit. Hij leidde onder andere het succesvolle collectief Bik Bent Braam, Bentje Braam en speelde in Trio BraamDeJoodeVatcher. Daarnaast is hij vaak solo te horen, en dat doet hij deze editie ook op Jazz en de Walvis. Verwacht veel improvisatie, jazzstandards, Purcell en af en toe een Antilliaanse wals.

Ticket: 9,50€

Bij alle concerten korting met stadspas.

Waar?

 

Borneokade 315

De Borneokade kreeg haar naam in 1917, vernoemd naar het Oost-Indische eiland Borneo. En omdat deze kade langs de hele zuidgrens van het schiereiland ligt, kreeg het eiland ook deze naam. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw was het een haven- en industriegebied. Daarna werden er woningen gebouwd. Op dit eiland ligt de beroemde Scheepstimmermanstraat, het eerste zelfbouwproject in een Nederlandse stad . Particulieren mochten samen met een architect op een smalle kavel hun eigen droomhuis bouwen.

Sponsors & Partners