Guy Salamon Trio ft. Youngwoo Lee and Ton Felices - Jazz & de Walvis
 

Borneokade 68 boot Zena   |  14:00   |  15:00   |  16:00   |  17:00

Guy Salamon Trio ft. Youngwoo Lee and Ton Felices

Op een van onze bijzondere locaties, een mooie boot aan de Borneokade, speelt dit jaar jazzdrummer en componist Guy Salamon. Met zijn Guy Salamon Group valt hij op in de Nederlandse jazzscene en ver daarbuiten: muziekliefhebbers en critici in Europa heeft hij ook al veroverd met zijn originele, eigenzinnige en humoristische muziek.
Begin dit jaar bracht hij met zijn ensemble een nieuw album uit; “Free Hugs”. Hierin laat hij de muziek vertellen over de avonturen van de Shmoskers, een kleine groep mensen die hun weg naar huis vinden na lange tijd verdwaald te zijn geweest in een alternatief universum. Een luistertip!
Maar kom vooral ook tijdens Jazz en de Walvis kijken naar Guy Salamon met zijn trio bestaande uit Youngwoo Lee en Ton Felices.

Ticket: 9,50€

Bij alle concerten korting met stadspas.

Waar?

 

Borneokade 68 boot Zena

De Borneokade kreeg haar naam in 1917, vernoemd naar het Oost-Indische eiland Borneo. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw was het een haven- en industriegebied. Daarna werden er woningen gebouwd. Op dit schiereiland – dat ook de naam Borneo heeft – ligt de beroemde Scheepstimmermanstraat, het eerste zelfbouwproject in een Nederlandse stad. Particulieren mochten samen met een architect op een smalle kavel hun eigen droomhuis bouwen.

Sponsors & Partners